دلیل مسترد کردن طلاق از طرف زوج چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۷ #56696040

سلام
چه شرایطی باعث می‌شود که مرد دادخواست صدور گواهی عدم سازش خود را پس می‌گیرد... و پرونده را مسترد می‌کند.. و در یک پرونده دیگر دوباره آن را به جریان می اندازد

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلایل مختلفی می تواند بستگی داشته باشد همچون عدم مکن مالی برای پرداخت مهریه و تنصیف اموال

دعوای طلاق اعتبار امر مختومه ندارد و می‌توان آن را مسترد نمود و مجددا مطرح کرد این موضوع هم برای زوج میباشد و هم برای زوجه

باسلام. پشیمان شدن ویا عدم تمکن برای پرداخت حقوق مالی زوجه می تواند ازجمله دلایل ان باشد.

با سلام میتواند دلیل های زیادی داشته باشد از جمله عدم توانایی در پرداخت حقوق مالی زوجه، پشیمان شدن زوج، عدم ذکر نکته ای در دادخواست که مفید برای ایشان بوده

با درود دلیل ان می‌تواند عدم توانایی پرداخت حقوق مالی زوجه باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است

وقت بخیر
دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد که زوج دادخواست خود را مسترد نماید مثل منصرف شدن از طلاق یا اینکه بعد از طرح دادخواست متوجه شود که دلایل کافی ندارد یا ضمیمه دادخواست ننموده است و موضع خود را در دعوی ضعیف ببیند و بخواهد دوباره طرح دعوی با اسناد و مدارک و دلایل کاملتری داشته باشد. خلاصه دلایل متفاوتی وجود دارد که باید بررسی گردد .