قصد جدایی ندارم ولی می خواهم برای مهریه و نفقه خود اقدام کنم برای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی به چه صورت باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۰ #56654561

با درود و عرض خسته نباشید لطفا روند دادخواست مهریه و نفقه رو با در نظر گرفتن اعسار از پرداخت هزینه دادرسی توضیح دهید تامین خواسته و توقیف حقوق زوج هم مدنظرم هست و بنده( زوجه) قصد جدایی ندارم و می خواهم که تعیین و تکلیف منزل مستقل و اثاث البیت انجام شود. حق حبس هم دارم حدود مبلغ نفقه زوجه با شرایط متوسط اجتماعی و خانوادگی در سال ۹۸ چقدر است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست مطالبه نفقه به شورا مطرح کنید و با توجه به ناچیز بودن هزینه دادرسی ادعای اعسار معقول نیست .
برای مهریه باید به دفترخانه ازدواج مراجعه کنید و درخواست اجرائیه نمایید .
برای تهیه مسکن و اثاث البیت باید دادخواست الزام زوج به انجام آن را مطرح کنید .
میزان نفقه حوالی 800 هزار تومان است که البته بسته به مکان و شان و درامد مرد متفاوت است .

با سلام ووقت بخیر
ازطرق مراجع قضایی دادخواست مطالبه مهریه و نفقه و تامیین خواسته دهید که بعاز قرار تامین خواسته استعلام از اموال گرفته میشود که برای مطالبه مهریه و نفقه توقیف شودو درمورد هزینه دادرسی با معرفی 2 شاهد دادخواست اعسار از هزینه دادرسی مطرح کنید . و مبلغ نفقه زوجه بستگی براساس شئونات اجتماعی و خانوادگی زن و همچنین توانایی درآمد مالی مرد توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود.

با درود فراوان
مطالبه نفقه ایام گذشته و حال و آینده را نمایید و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهید .

مطالبه مهریه نمایید و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهید .همزمان دادخواست تامین خواسته ارائه نماید .

میتوانید فعلا از حق حبس استفاده نمایید و درخواست تهیه منزل مسکونی مستقل نمایید تا زمان دریافت مهریه کامل .