طلاق زوجه چطور درخواست شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۱ #56632318

دوران عقد هستم ۵ساله از شدت تنفر و کراهت از همسرم حق حبس استناد کردم که نبینمش و دعوا کلی راه انداختم ک دیگ حتی با وساطت اطرافیان هم درست نشه
هیچی نمیخوام فقط میخوام جدا بشم طرفمم حاضر نیست طلاق بده برام پول هم کلی واریز میکنه ولی نمیخوامش از بیافشم بدم اومده
راهی دارم برای ج‌دایی؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت لعنت ونفرین طرفین نسبت به هم درصورت شرایطی از نظر فقه وبا شهادت امکان هست ولی قانونا با تعمیم مورد شما با عسر وحرج مذکور در قانون باز امکانش برای شما هست

سلام .طلاق صرفا به درخواست زن منوط به اثبات عسروحرج است...

زوجه برای طلاق بایستی بتواند عسر و حرج خویش را ثابت کند

سلام با توجه به توضیحات یا باید عسروحرج را اثبات کنید یا توافق نمائید یا دادخواست طلاق به جهت کراهت بیش از اندازه با بخشش مهریه و برگرداندن پول های ایشان را ثبت نمائید شاید در این صورت با طلاق موافقت کند

با درود. چون حق طلاق با مرد هست؛ زوجه باید عسر و حرج خویش را در دادگاه اثبات نماید. مهریه تون را به اجرا بذارید و بعلت ترک طولانی مدت شما و عدم تفاهمات اخلاقی و سایر دلایل محکمه پسند دادخواست طلاق خلع بعلت کراهت از شوهر با بخشش مقداری از مهریه تون به زوج از دفترخدمات قضائی به دادگاه خانواده مطرح نمایید

با سلام
باید عسر و حرج خویش را ثابت نمایید

سلام .با بزل کلیه حقوق مالی خود ، می توانید به واسطه کراهت شدیدی که از ایشان دارید ، عسر و حرج خود را به دادگاه ثابت نمایید .