مستقل شدن دختر مجرد طبق قانون چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۷ #56609152

سلام خسته نباشید دختری هستم ۲۶ ساله مجرد با پدر برادرم زندگی میکنم پدرم ادم بد دهنی معتادی هستش که خیلی اذیت میکنه حرفای رکیک میزنه دیگه خستم کردن اصلا اجازه بیرون رفتن ندارم تو خونه حبسم میکنن حتی کلاس اموزشی هم نمیزارن برم من دیروز صبح از خونه زدم بیرون ایا من پیدا کنن میتونن برم گردونن خونه یا میتونم نخام باهاشون برگردم ازشون شکایت کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید زندگی مستقل داشته باشید و کسی نمیتواند مانع آن شود.برای پشتیبانی و راهنمایی های بیشتر هم با اورژانس اجتماعی با شماره تلفن ۱۲۳ تماس بگیرید.

با توجه به رسیدن به سن قانونی برای زندگی مستقل خودتان می توانید تصمیم بگیرید

سلام
قانونا تصمیم گیری و اختیار با خودتان است
با رسیدن به سن قانونی می‌توانید جداگانه از والدین زندگی نمایید و علی الاصول شرایط خاصی ندارد

می توانید مستقل زندگی کنید و منع قانونی وجود ندارد

سلام شما رشید محسوب میشوید و اجازه اداره کردن امور مالی و غیر مالی با شماست و بطور مستقل میتوانید زندگی کنید و اجباری در بازگرداندن شما ب منزل پدری نیست .اما ب تبعات تنها زندگی کردن و امنیت لازم در این خصوص هم توجه کنید

شما میتوانید مستقل زندگی کنید و بابت فحاشی و داشتن دلیل از پدرتان شکایت کنید

سلام شما قانونا میتونید مستقل زندگی کنید و فقط برای ازدواج به اجازه پدر یا دادگاه نیاز دارید