از بابت تخلف بانک در گرفتن ضامن های مورد نیاز این نوع وام میتونم از شعبه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #56604976

با سلام ، بنده ضامن وام یکی از آشنایان شدم و ایشون اقساطش رو پرداخت نکرده ، حال بانک من رو تحت فشار قرار داده ، تا اینجا مشکلی نیست ضامن شدم و باید تاوانش رو بدم منتهی دو تا سوال برام پیش اومده :
۱ ) طبق قوانین این نوع از وام ایشون باید ۳ ضامن معرفی میکرده که یا کاسب با پروانه کسب یا کارمند با چک باشه ولی الان فهمیدم با دو تا ضامن وام رو بهش دادن که یکیش منم کارمند با چک و ضامن دیگری حتی چک هم نداده
۲ ) بانک برای دریافت اقساط فقط به من فشار میاره و حساب من رو میبنده و ... و کلا به ضامن دیگر کاری نداره
حال میخواستم بدونم اولا از بابت تخلف بانک در گرفتن ضامن های مورد نیاز این نوع وام میتونم از شعبه شکایت کنم اگر بله به کجا باید مراجعه کنم و دوم اینکه بانک میتونه از هرکدوم از ضامن ها که خواست کل مبلغ وام رو بگیره یا هر ضامن بسته به قدر السهم ضمانتش مسؤل هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به کلیه تخلفات موسسات عمومی و دولتی به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید. در مورد ضمان هم اگر دو نفر نسبت به دین واحدی ضامن شوند این ضمان به نحوه تسهیم است و فقط نسبت به سهم خودتان مسول تادیه هستید و اگر هم ضمانت شما در بانک به صورت تضامنی باشد هر ضامن نسبت به تمام دین مسول است و در صورت پرداخت میتواند سهم ضامن دیگر را از خودش بگیرد .یعنی شما و اقای ب ضامن اقای ج شده اید مبلغ ضمان ۱۰ میلیون است و هر یک از شما منفردا مسول پرداخت تمام ۱۰ میلیون هستید منتها بعد از تسویه میتوانید به اقای ب برای انچه که در ازای او پرداختید مراجعه کنید