آیا میتونم در دفترخانه رسمی بدون طی مراحل استعلام دارایی و شهرداری به من انتقال دهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #56595934

با سلام

پدرم زمین مشاع در شهرستان دارند آیا میتونم تهران در دفترخانه رسمی بدون طی مراحل استعلام دارایی و شهرداری (قانون تسهیل) به من انتقال دهند.. سوال دیگر اینکه آیا از طریق وکالتی هم میشه انتقال داد چون ظاهرا بعد از فوت هریک از طرفین وکالت بلاعزل اعتباری تداره.. پس از چه نوع وکالتی میشه استفاده کرد.. و چه راهکاری رو پیشنهاد میفرمائید..

با سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما هر نوع وکالتی تنظیم نمایید با فوت یکی از طرفین وکالت از بین می رود و اکثر دفاتر اسناد رسمی از قانون تسهیل استفاده نمی‌کنند و فقط بعضی از آنها این کار را انجام می دهند یعنی بدون استعلام از دارایی و شهرداری نقل و انتقال را می پذیرند که باید آنها را با جستجو پیدا کنید

- ثبت هرگونه معامله یا انتقال اسناد مربوط به شهر های مختلف در تهران یا سایر شهرها بلامانع می باشد .
- برابر قانون تسهیل معاملات ، امکان ثبت سند به نام خریدار بدون اخذ مفاصاحساب دارایی یا عوارض شهرداری و ... وجود داشته و در سند تنظیمی پرداخت کلیه هزینه ها و حقوق دولتی بر عهده خریدار قرار میگیرد تا ظرف مدت شش ماه اقدام به پرداخت آن هزینه ها نماید .
- هرگونه وکالتنامه ای با فوت یکی از طرفین باطل بوده و فاقد اعتبار می باشد .