آیا با بخشیدن مهریه میتوانم با این شرایط جدا شوم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۳ #56590623

سلام و احترام .
بنده زوجه میباشم و دو ساله حق حبس دارم. تنها راه و دلیلی که میتوانم درخواست طلاق بدهم طولانی شدن حق حبس و عدم تفاهم بابت شروع زندگی و مفارقت جسمانی است آیا همچین مواردی بوده که قضات موافقت کنند؟
همسرم شرایط ۱۲ گانه عقد نامه رو بابت حق طلاق به زوجه رو ندارد . نفقه میدهد . منزل آماده است.
اظهارنامه شروع زندگی میدهد .
خواهشا هر بزرگواری که پیام منو میخونه کمکم کنه .
تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد حق حبس نمی توانید طلاق بگیرید

باسلام و درود با بذل مهریه در صورتی امکان اخذ طلاق را دارید که زوج راضی به طلاق توافقی باشد.

باسلام
اگرقصدطلاق دارین میتوانیداعلام آمادگی بابذل مهریه نمایید

درود
چون حق حبس را خودتان انتخاب کرده اید، امکان طلاق با این شرایط وجود ندارد.

سلام حق حبس جدای از شروط۱۲گانه ضمن عقد است لذا چنانچه شرایط ۱۲ گانه مانند عسر وحرج و...دارید میتوانید درصورت اثبات اقدام نمایید موفق باشید

باسلام با بخشیدن مهریه درصورتی میتوانید طلاق بگیرید که زوج راضی به طلاق توافقی باشد.

با سلام تنها راه طلاق شما ضمن بخشش مهریه توافق با همسرتان است ویا طولانی شدن مدت جدایی از همسرتان که امکان طلاق خلع را با بخشش تمام مهریه میسر میکند با این شرایط شما فقط با حق حبس چون حق طلاق با همسرتان است امکان طلاق وجود ندارد جز با طلاق توافقی بهتر است با همسرتان توافق کنید