نحوه تعیین میزان نفقه فرزند چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۰ #56583713

زوجه دادخواست نفقه فرزند ۶۰۰ هزار تومان برای هر کدام داده است . اگر ثابت کنم که دو سوم حقوقم صرف اجاره خانه و قسط بانک برای وام میشود امکان دارد که مبلغ را کم کنند؟؟ یا برای هر سال یک عددی متداول است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا میزان نفقه از سوی کارشناس تعیین شده و اگر در موعد قانونی به نظریه کارشناسی اعتراض نکرده باشید رای بر مبنای نظریه مذکور صادر شده و اعتراض به آن هم بی فایده است .

با سلام
شما هم می توانید با توجه به در امد ماهیانتون تقاضای کم کردن نفقه ی فرزندانتون رو بدهید قاضی قبول می کند اگر اثبات کنید که در امد کمی دارید