من دادخواست مهریه دادم همسرم متقابلا دادخواست فسخ نکاح داده که من فریبش دادم، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۶ #56581899

ما حدود ۱۴ ماهه که عقدیم و هفت ماه هم صیغه بودیم و در ایام صیغه و عقد رابطه بدون دخول داشتیم
(حدود چهار سال پیش از عقد با شخص دیگه ای طلاق گرفته بودم و با نامه پزشکی قانونی و دادگاه شناسناممو سفید گرفتم)
حالا بخاطر مشکلات فی مابینمون چون من دادخواست مهریه دادم همسرم متقابلا دادخواست فسخ نکاح داده که من فریبش دادم و ازدواج قبلیمو پنهان کردم و منو فرستادن پزشکی قانونی و گفتن بکارت سالمه اما دچار ساییدگی شده
توی سامانه ثنا اومده که نامه از پزشکی قانونی به شعبه ارجاع شده و یه ماه دیگه جلسه رسیدگی با شهوده که شهادت بدن همسرم ازدواج قبلی منو می دونسته و فریبی در کار نبوده
در ضمن حکم مهریه هم آماده اینه که اجراییه بگیرم براش
لطفا کمکم کنید که با این اوصاف و با پرونده های مشابه؛ رای چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص اینکه همسرت قصد دارد دادخواست فسخ نکاح دهد مطمئنا رد میشود و مورد تایید قاضی قرار نمیگیرد چراکه تدلیس یا فریبی در این خصوص صورت قرار نگرفته است. در خصوص شهادت شاهد مبنی بر اینکه همسرت از ازدواج قبلی باخبر بوده کمک خوبی برای شما خواهد بود.
در خصوص مطالبه مهریه، شما میتوانید اجراییه را از دادگاه بگیرید.

بنظر دادخواست فسخ نکاح زوج بنا به موارد ذیل رد خواهد شد.
اولا : بکارت سالم بوده و ساییدگی دلیل بر سابقه رابطه جنسی و دخول نبوده و میتواند در اثر دلایل غیر از رابطه جنسی مانند خودارضایی حادث شده باشد .
ثانیا : چنانچه قانون به زوج غیر مدخوله اجازه داده است اسم زوج را از شناسنامه خود پاک نماید بنظر اهمیت موضوع به حدی نیست که سبب ایجاد حق فسخ نکاح به زوج دهد.
ثالثا : خیار فسخ فوریت دارد، یعنی به محض اطلاع زوج بایستی نسبت به اعلام‌فسخ اقدام نماید . و در این خصوص با توجه به آشنایی ۱۴ ماهه و حتی بیشنر زوجین عدم اطلاع از این‌موضوع قدری دور از انتظار است .

شهودی که زوج قبلا اقرار به موضوع ازدواج قبلی شما نزد آنها نموده است را معرفی نمایید.

مهریه شما قابل مطالبه است و در صورت عدم فسخ و تا زمانی که نزدیکی صورت نگرفته نصف مهر قابل مطالبه است..