حقوق بالای مدیران نسبت به کارکنان چه دلیلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۷ #56550233

سلام ببینید بنده یک معلم هستم با ۲۹ سال سابقه ولی مثلا حق معاونت مدارس ۵۰۰ تا ۵۵۰۰۰۰ تومان بیشتر از معلمان مدارس است در صورتی که یک معلم باید با ۴۰ بچه جودواجور سر و کله بزند با ۴۰ اخلاق مختلف ولی مدیر و معاون درست است که حق مسولیت می گیرند نه دیگر این قدر اختلاف ۵۰۰ تا ۶۰۰۰۰۰ تومان حداقل کم کنند ۲۰۰ تا ۲۵۰۰۰۰ تومان باشد و اعصابشان هم راحت تر است

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال شما مشخصا واضح نیست و در صورتی که اطلاعات بیشتری ارایه کنید میتوان پاسخ صحیح به شما داد.
میزان پرداخت حقوق به اختیار کارفرما و با توافق طرفین صورت می‌گیرد