آیا برای چک برگشتی که قصد پیگیری از طریق اداره ثبت داریم، باید لزوما به همان استان صادر کننده چک مراجعه کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #56534260

سلام و وقت بخیر

من تعدادی چک دارم که احتمال میدهم صاحبان حساب آنرا پاس نکنند، در صورتیکه بخواهیم از طریق اداره ثبت پیگیری کنیم آیا بخاطر اینکه صاحبان حساب در تهران هستند و بانک صادر کننده آنها در تهران است لزوما باید به اداره ثبت استان تهران مراجعه کنم؟

۲- آیا در این روش امکان اخذ تاخیر تادیه، قرار تامین و توقیف اموال و ورود به مخفیگاه میتوانیم درخواست کنیم یا خیر؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای اقدام از طریق اجرای ثبت باید به اجرای ثبت تهران مراجعه نمایید . اما توصیه می شود از طریق محاکم حقوقی اقدام نمایید و ابتدا درخواست قرار تامین خواسته نموده و نسبت به توقیف اموال ایشان اقدام نمایید . ضمن این که در اجرای ثبت خسارت تاخیر تادیه قابل محاسبه نیست .

با سلام برای سهولت اجرای اجراییه ثبتی بهتر است در تهران نسبت به برگشت چک و صدور اجراییه و توقیف اموال احتمالی اقدام کنید. ضمنا میتوانی همین موضوع را از طریق طرح دادخواست در محاکم حقوقی تهران انجام دهید که نسبت به اجرایه ثبتی محاسن خاصی هم دارد.

بهترین روش اقدام از طریق دادگاه است و تامین خواسته را بخواهید

سلام دوست عزیز
بهترین راه برای شما اقدام از طریق دادگاه است، اجرای ثبت صرفا توقیف اموال را انجام میدهد، برای اخذ حکم جلب باید به دادگستری مراجعه کنید و در هر دادگاهی که بخواهید طرح دعوی کنید میتوانید همانجا برگشت نمائید ولی برای اجرای حکم مثل توقیف فیزیکی اموال باید سپس نیابت تقاضا کنید. لذا اگر در تهران میتوانید مطرح کنید راحت ترید و نیاز به نیابت ندارد.