آیا دادن تعهد باعث ندادن مهریه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #56509582

سلام. بین من و شوهرم اختلافاتی به وجود آمده و برای اصلاح مشاوره می‌رفتیم ولی باز هم اختلاف
به وجود امد. وایشون اصلا راضی به ادامه زندگی نمی باشد و فقط در این صورت که من در مقابل مشاوره تعهد کتبی دهم که هیچ گونه مخفی کاری و پنهان کاری انجام ندهم و یا هر کاری را با اجازه و اذن ایشان انجام دهم و اگر خلاف آن انجام شود توافقی طلاق گرفته شود و امضا کنم و در پرونده مشاور ثبت شود، راضی به ادامه زندگی هست.

آیا این کار باعث ندادن مهریه میشود؟
علیه من میتواند کاری کند؟
این تعهد وجه قانونی دارد؟
متن توافق چگونه باید نوشته شود که شوهر سواستفاده نکند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر تعهدات شما ارتباطی با مهریه ندارد

سلام
مهریه از جمله حقوق اصلی می باشد و این تعهد باعث ندادن مهریه نمی شود

سلام به دادن تعهد فقط شما ملزم به انجام یکسری کارها هستین مهریه شما ساقط نخواهد شد‌.