آیا میتوانم به رای صادره اعتراض بزنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #56501724

با سلام خدمت وکلای عزیز. یک قطعه ملک مشاع داریم بین ۴ نفر مشاع است، منابع طبیعی از یکی از شرکا خلع ید گرفته.
سوال این است :
آیا سه نفره دیگر در عنوان دادخواست، اعتراض ثالث بر علیه منابع طبیعی بدهیم درست است یا خیر؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید بعنوان فردی ذی نفع می باشید واز موضع طرح دعوی در مراحل ومواعد قانون یمطلع نبودید ومورد خطاب وخواند واقع نشده اید به رای صادره قطعی بعنوان اعتراض ثالث اقدام نمائید.

اگر به حقوق شما خدشه ای وارد شده تحت عنوان معترض ثالث دعوی مطرح کنید