حکم تخلیه برای قراردادی که به اتمام رسیده چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۸ #56495552

برای مستاجری که از اتمام قراردادش گذشته باشد چگونه می توان حکم تخلیه گرفت و پس از آن چگونه می توان وی را وادار به تخلیه ملک کرد

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به قرارداد دارد که دستور تخلیه درخوتست کنید یت حکم تخلیه

با سلام - چنانچه قرارداد اجاره فیمابین وجود داشته باشد و دو نفر شاهد هم قرارداد را امضاء کرده باشند با ارائه دادخواست تخلیه قایل پیگیری می باشد.

سلام
باید از طریق شورا حق اختلاف اقدام کنید

ضمنا تا پایان خرداد حسب مورد حکم یا دستور تخلیه صادر نمی شود.

در صورت وجود شرایط زیر دستور تخلیه ملک صادر می شود :
قرارداد اجاره در دو نسخه تنظیم شده باشد
دو نفر شاهد قرارداد را امضاء کرده باشند
موعد قرارداد اجاره به اتمام رسیده باشد
ملک دارای حق کسب وپیشه و سر قفلی نباشد
دستور تخیله توسط شورای حل اختلاف بدون برگزاری جلسه صادر می شود و به صورت فوری بدون داشتن حق اعتراض اجرا خواهد شد

باسلام
در صورت داشتن اجاره نامه و امضای دو نفر شاهد زیر اجاره نامه، میتوانید از طریق مراجع قانونی اقدام و دادخواست تخلیه را تقاضا نمایید.

با سلام
تخلیه ملک در صلاحیت شورای حل اختلاف محل وقوع ملک است که باید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست خودرا ثبت نمایید
نوع دادخواست متفاوت است اگر اجاره نامه شما دارای دوشاهد باشد دادخواست دستور تخلیه باید مطرح نمایید که اصولا ظرف یک هفته پرونده به اجرای احکام شورا ارسال وتخلیه صورت خواهد گرفت ولیکن اگر اجاره نامه امضا دو نفر شهود مذکور را نداشته باشد باید دادخواست حکم تخلیه را تقدیم کنید که پروسه رسیدگی ان طولانی تر خواهد بود