آیا میتوان بدون پرداخت مهریه آن زن را طلاق داد یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۸ #56485641

با سلام
اگر زنی به شوهر خود خیانت کند و با مرد دیگری وارد رابطه شود و جرم آن مشخص شده باشد و مدارکی دال بر خیانت به دادگاه ارائه شود

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رابطه نامشروع یک عمل مجرمانه محسوب می شودوازطریق مراجع قضایی درصورت اثبات قابل پیگیری است،امااثبات آن تاثیری برحقوق مالی زوجه نداردواین امرباعث اسقاط مهریه زن نخواهدبود.
موفق باشید

با سلام..
جواب منفی است..
مهریه حق مسلم زن می باشد که تحت هر شرایطی به زن تعلق می گیرد و ارتکاب خیانت و جرایم در هر سطح و درجه ای هم حق مهریه زن را ساقط نمی نماید..
فاما در خصوص ارتکاب خیانت و برقراری رابطه نامشروع از سوی زن، موضوع جرم بوده و پس از اثبات آن قابل مجازات می باشد..
موفق باشید..

با سلام
خیر .مهریه در هر صورت به زوجه تعلق میگیرد

درود
زن به محض انعقاد عقد مالک مهریه می شود و هر زمان بخواهد می تواند مطالبه کند و موردی که شما بیان داشتید ساقط کننده مالکیت زن نیست ، اما در صورت اثبات این مورد و معسر بودن شما در بحث تقسیط مهریه، قضات همکاری بیشتری می کنند

سلام
رابطه نامشروع یک عمل مجرمانه محسوب می شود . که برای آن در قانون مجازات اسلامی ، مجازات مشخص شده است .
در فرض اثبات رابطه نامشروع زنی که شوهر دارد مهریه او از بین نمی رود

خیانت و یا اثبات هر جرم دیگر علیه زوجه موجب اسقاط مهریه نخواهد بود

سلام.مهریه جزو حقوق مالی زوجه است که در هر صورت باید توسط زوج پرداخت شود.