چگونه می توانم با وکالت فروش از پدرم ماشین را رفع توقیف کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۹ #56456433

با سلام
پدر بنده ( آقای ایکس ) دو سال پیش ماشینی به ارزش ۱۲.۵ میلیون را با سند دست نوشت با فروشنده ای ( آقای کاف ) معامله کرد و در ابتدای معامله ۱۱.۵ مطابق فیش های بانکی موجود به طور مستند به فروشنده که از صاحب پلاک ( آقای الف ) وکالت داشت پرداخت شد؛ اما یک میلیون ماند تا بعد از تعویض پلاک به فروشنده تحویل داده شود ( که در سند قید شده است ) اما فروشنده پس از مدتی از تنظیم سند سر باز زد؛ همچنین با مراجعه به صاحب پلاک او هم از تعویض پلاک سرباز زد و وعده های دروغین میداد و بر سر قرار نمی آمد و حال مهلت وکالت فروشنده از صاحب پلاک تمام شده و صاحب پلاک حکم توقیف ماشین را دارد اما هنوز ماشین توقیف نشده است. چگونه می توانم با وکالت فروش از پدرم ماشین را رفع توقیف کنم. ( شماره ی پرونده و شعبه ی اجرای احکام را از پلیس راهور دریافت کرده ام و پس از فهم این موضوع ماشین را تکان نداده ام تا توقیف نشود. )

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا پدر شما میتواند دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده و در صورت نیاز به ایادی قبلی اقدام نماید
دوما پدرتان میتواند بعنوان شخص ثالث به پرونده ورود و با استناد به مبایعه نامه یا برگه دست نوشته جهت رفع توقیفی اقدام کند

اگر مالک اولیه درخواست فک پلاک را مطرح نموده و هنوز رای قطعی صادر نشده باشد پدرتان میتواند از طریق اعتراض ثالث درخواست رفع توقیف را بنماید در غیر اینصورت تنها با تقدیم دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند باستناد مبایعه نامه تنظیمی و با دریافت رای قطعی قضایی میتواند نسبت به تعویض پلاک و رفع توقیف اقدام نماید .

با سلام خدمت شما
در خصوص پدرتان خودش یا وکیلش یا اینکه وکالت فروش به شما داد میتوانید دادخواست تنظیم سند رسمی داد با توجه به قلنامه و مدارک مستندات ،و درخواست رفع توقیف
نکته بعد پدرتان از همان اوایل میتوانست طی چند نوبت اظهار نامه مبنی بر تنظیم سند به نامبرد ارسال کنه در صورتی که نامبرده امتناع کرد به دادگاه شکایت کنه جهت تنظیم سند

با سلام
پدرتان یا خودش یا وکیلش می تواند باستناد مبایعه نامه، دادخواست اعتراض ثالث بدهد و اقدام به رفع توقیف نماید...
همزمان دادخواست الزام به تنظیم سند بطرفیت فروشنده و صاحب سند نیز بدهد...