لطفا درباره ی رای صادره از دیوان عدالت، برایم توضیح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۲ #56452355

رای دیوان عدالت مقداری برام گنگ بود، ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید که طبق این رای دقیقا چه چیزی ابطال شده؟
آیا کدوم مصوبه رو ابطال کرده و به طور خلاصه منظور این رای چیه؟

رای هیات عمومی

با عنایت به اینکه به موجب تبصره ۱ ماده ۳۳ قانون خدمت وظیفه عمومی، حداکثر معافیت تحصیلی در هر یک از مقاطع تحصیلی پیش بینی شده است و به موجب قسمت ذیل ماده ۳۵ قانون مذکور و ماده ۶ آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی، این معافیت در هر مقطع تحصیلی فقط یک بار صادر می شود، بنا به مراتب اطلاق مصوبـه مورد شکایت ناظر بر مواردی که ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر الزاما مستلزم طی آن از مقطع قبلی می باشد، باعث اعمال محدودیت حق بر آموزش می شود و به همین جهت خلاف قانون و خارج از حدود اختیارات وضع شده و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می شود.

رئیس هیات عمومی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مصوبه ای که در خصوصش شکایت شده است ابطال شده است

مصوبه موضوع شکایت ابطال شده است.

سلام
همان مصوبه ای که تقاضای ابطال آن گردیده، به موجب این حکم باطل شده است