آیا پس از شکایت در حفاظت اطلاعات میتوانیم خسارت مادی و معنوی بخصوص خسارت وسایل و دستور ازادی سندمان را بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۰ #56448672

با سلام
در صورت گم کردن پرونده ما که در ان زمان ( برج ۱۰ پارسال ) کامل تبرئه شده بودیم و
۱) در مورد اول در رابطه و در زمان تشکیل همین پرونده ضابطین ناجا بسیاری از وسایل منزل و وسایل کاری ما را که در حدود ۳۰ مورد وسیله به ارزش تقریبی ۵۰ میلیون بود را با خود برده و خودشان گفتند که صورتجلسه وسایلتان را نوشتیم و درون پرونده گذاشتیم منتها کارکنان دادگستری از دفتردار و مدیر و منشی شعبه تا کارکنان بایگانی راکد و قاضی این مورد گم شدن را گردن هم می اندازند و می گویند در صورت نبود پرونده نمیتوانند این وسایل را به ما بدهند.
۲)در مورد دوم ،،، ضمنا بخاطر تحمل ۶ ماه حبس بی جهت و بیگناه که بدلیل تهمت بدون دلیل شکات و اشتباه قاضی در صدور قرار وثیقه سنگین و کیفر خواست به اشتباه و بدون دلیل موجه باعث خسارت دیدن مادی و معنوی ما گردید که بدین منظور شکایتی مبنی بر تقاضای گرفتن خسارت ایام‌ بازداشتی در کمیسیون استانی مطرح کردیم. متاسفانه برای رسیدگی و دادن خسارت در این مورد هم میگویند باید پرونده در دسترس باشد و به همین خاطر رسیدگی به شکایت ما از زمان شکایت از ۸ ماه قبل تاکنون هر دفعه یک ماه یک ماه عقب میفته و در این مورد هم بلاتکلیف هستیم‌ و خسارت این مورد هم به خاطر گم کردن پرونده توسط کارکنان شعبه دادگاه و کارکنان بایگانی به ما تعلق نگرفته.
۳)مورد سوم‌ بخاطر صدور قرار وثیقه بنده به همین خاطر پس از ۶ ماه حبس با توجه به تودیع وثیقه و سند و توقیف سندمان و توقیف و سپردن سند در شعبه دادگاه بدوی بخاطر صدور قرار وثیقه ،،،آزاد شدم.
هم اکنون با توجه به بازداشت بودن سند هر دفعه که برای ازادی سند مراجعه میکنیم میگویند بخاطر نبود پرونده امکان آزادی آن وجود ندارد.
۴)همچنین در مورد چهارم باید به عرض برسانم که بدلیل گم کردن و نبود پرونده مهلت شکایت ما از افراد شاکی این پرونده تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت که بدلیل تهمت مستقیم و مطرح کردن دلایل واهی علیه ما و عجز در اثبات ان موارد و در نهایت تبرئه شدن ما ،،، مهلت شکایت ما از شاکیان این پرونده تمام و منقضی شد.
خلاصه با توجه به گم کردن پرونده ما و این همه موارد و خسارت های مادی و معنوی که ذکر کردم
آیا پس از شکایت در حفاظت اطلاعات میتوانیم خسارت مادی و معنوی بخصوص خسارت وسایل و خسارت ۶ ماه حبس و دستور ازادی سندمان را بگیریم؟
خواهش دارم کامل مرا راهنمایی بفرمایید که باید چگونه عمل کنیم تا هم خسارت و همچنین سندمان را آزاد کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام مواردی که بیان داشتید مبهم در برخی موارد تناقض وجود دارد درهرحال اگر از تبرئه شدین از اتهام ((مشخص نکردین)) میتوانید وثیقه ای که گذاشته شده است را از دادگاه تقاضا کنید و اگرخسارت مادی و روحی ومعنوی و...به شما تحمیل شده بابت اتهام وارده پس از تبرئه میتوانید مطالبه نمایید و باتوجه به موارد عدیده که بیان داشتید حتما به وکیل مراجعه وحضوری موارد را بیان نمایید بامدارک ،