۲۶ سال سابقه کار دارم با سن ۵۲ سال ایا امکان خرید ۴ سال باقیمانده بصورت یکجا وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۲ #56442730

با سلام و احترام و خسته نباشید
اگر امکان میزان حقوق ثابت ۵ تومان در حکم امکان‌پذیر باشد چه مبلغی بصورت یکجا باید به تامین اجتماعی پرداخت کنم
ایا روند این کار نیاز به وکیل دارد

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به تامین اجتماعی مراجعه کنید

بادرودوسلام به تامین اجتماعی مراجعه نمایید.

سلام . بازخرید سال های مانده امکان ندارد . مگر استفاده از خدمت سربازی یا بیمه بیکاری . سن بازنشستگی برای مردان با حقوق ۳۰ روز در ماه . ۶۰ سال است .با۳۰ سال سابقه کار .کمتر از سابقه فوق حقوق کمتر محاسبه می شود .

از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری نمایید.

بله میتوانید اقدام کنید مردان ۶۰ ساله و زنان ۵۰ ساله که حداقل ۲۰ سال سابقه بیمه داشته باشند نیز می‌توانند بازنشسته شوند و در صورتی که با این ضوابط مستمری آنها کمتر از حداقل دستمزد باشد، میزان مستمری آنها به حداقل خواهد رسید

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بله سابقه بیشتر از ۲۵ سال را می توان بازخرید اما برای جواب قطعی به تامین اجتماعی هم مراجعه نمایید .

درود
از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید.