تهمت و افترا علیه یکی از دوستانم چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۸۰ #56442

با سلام
بنده از خانمی مبلغ ده میلیون تومان پول می خواستم که از ایشان سفته گرفتم و سفته خانم را به اجرا گذاشته ام که به محض اینکار خانم از بنده شکایتی تحت عنوان تحصیل مال نامشروع و کلاهبرداری در دادسرا شکایت کرد که او نتوانست شکایت خو را ثابت کند و قرار منع تعقیب صادر شد حالا با توجه به رای منع تعقیب من میتوانم شکایت اعاده حیثیت و افترا علیه ایشان کنم و جرمش چیست با تشکر.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شکایت ایشان علیه شما موجب هتک حرمت و یا هتک حیثیت شما شده باشد میتوانید شکایت کیفری خود را مبنی بر اعاده حیثیت علیه ایشان مطرح کنید.