بابت ترک منزل توسط زوجه چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۰ #56412790

پیرو نامه قبلی ایشون ببخشید من اصلا نمیدونم چهار ماهه کجا میخوابه؟ وسایلشم برده .منومیگم دادگاه یک ماه دیگه حکم قطعی میده و لی ایشون از روز اول عید رفته.چهارتا اظهارنامه دادخواست فایده نداره اخر یند جلسه دادگاه وکیل گرفته بود خودشن نیومد .سیم کارت شم عوض کرده و هیچ کدونگم از پدرش مادرش خواهرش و ... جوابمو نمیدن .بحث تنهایی تو این خونه با لباس هاش خاطرات و جنسی ما هشت سال خونه خودمون بودیم ۳۴۲۰ تا برای ۷ ولنتاین عکس دونفره داریم از بیرون اومدم دیدم نیست دیگهدصداشم نشنیدم الان چکاذککم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا با ارسال اظهارنامه دعوت به تمکین نمایید اگر موثر واقع نشد دادخواست الزام به تمکین طرح کنید.

سلام
میتوانید نسبت به ارسال اظهارنامه و متعاقبا اقامه دعوای الزام به تمکین اقدام کنید

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

سلام تمکین مطرح نمایید ولی ضمانت اجرایی ازجمله اجبار ایشان به بازگشت ب منزل وجود ندارد صرفا با عدم تمکین نفقه ب ایشان تعلق نخواهد گرفت

با سلام و عرض ادب بعد از ارسال اظهارنامه می بایست دادخواست تمکین به  طرفیت همسرتان ثبت نمایید یا موضوع را از طریق وکیل پیگیری نمایید

باسلام ودرود پس از اظهارنامه دادخواست تمکین ارایه نماید

باسلام
شما باید دادخواست تمکین تقدیم نمایید