در کل چه نوع وکالتی بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۷۷ #56397584

سلام.صاحب پلاک از پلاک خوردو من شکایت کرده الان توقیف پارکینگ.گفتن اول باید شکایت رو رفع کنی بعد ترخیص و تعویض پلاک .فرد شکایت کننده بستریه بیمارستان اگه خودم بخوام برم برا رفع شکایت داخل متن وکالت نامه چه بنویسم در کل چه نوع وکالتی بگیرم چون باید برم شهری دیگه

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وکالت کاری بلاعزل و با حق توکیل

سلام وکالت کلی اخذ شود.

شاکی باید در دفتر خانه اسناد رسمی رضایت دهد

وکالت کلی با حق مراجعه به دادگستری و مراجع قضایی و توکیل به غیر، همچنین برای انجام امر باید وکیل نیز بگیرید.

درود
وکالت کاری بلاعزل با حق توکیل به غیر ـ

با سلام
وکالت کاری کامل شامل امور اداری و حقوقی بلاعزل و با حق توکیل بگیرید .

باسلام
وکالت کامل اداری و حقوقی با حق توکیل بگیرید که بعدا مشکلی پیش نیاد