۴ روز مهلت داده ام که نسبت به تعیین تکلیف جهیزیه اقدام نمایید در غیر اینصورت بنده هیچ مسئولیتی ندارم آیا بعد گذشت این زمان، مسئولیت از بنده ساقط شده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۵ #56395456

با سلام خدمت اساتید گرامی
بنده بعد از طلاق از همسرم طی تماس ها و اظهارنامه های متعدد به ایشان اطلاع دادم که برای دریافت جهیزیه خود اقدام نماید اما ایشان امتناع میکنند و یا جواب اظهارنامه های ارسالی رو نمیدهند . آخرین اظهارنامه که برای ایشان ارسال نموده ام کاملا قید شده که به ایشان ۴ روز مهلت داده ام که نسبت به تعیین و تکلیف جهیزیه خود اقدام نمایید در غیر اینصورت بنده هیچ مسولیتی در مورد جهیزیه شما ندارم آیا بعد گذشت این زمان که الان ده روز شده است این مسولیت از بنده ساقط شده است یا خیر . البته جهیزیه در مکانی که بنده اجاره کرده ام میباشد و موجر حکم تخلیه رو دارد میگیرد.با تشکر از شما که به بنده حقیر راهنمایی میفرمایید

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علی القاعده جهیزیه هم اکنون نزد شما اعتبار مال امانی دارد و در صورت تلف شما مسئولید . صرف ارسال اظهارنامه مسئولیت شما بعنوان امین ساقط نخواهد شد . بهترین کار دادخواست الزام زوجه به تعیین تکلیف جهیزیه و فروش از طریق مزایده و سپرده ثمن فروش نزد دادگاه می باشد .