ایا قابلیت اعتراض داره یا نه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۰ #56371877

با عرض سلام و تحیت
بنده در یک فقره پرونده کیفری به اتهام خیانت در امامت شاکی بودم
متهم در جلسات دادگاه عمومی بخش حاضر شده و از خود دفاع کرد و در تمامی جلسات دادگاه بدوی شرکت نمود
دادگاه بدوی بدون اخذ تامین و وثیقه حکم بر برائت صادر کرد
بنده که شاکی بودم اعتراض گذاشتم و پرونده ارجاع شد به تجدیدنظر.
دادگاه محترم تجدیدنظر از بنده و متهم و شاهدین دعوت به عمل اورد که در جلسه شرکت کنیم،به غیر از متهم،همه شرکت کردیم و صورتجلسه امضاء شد،چند روز بعدش حکم محکومیت قطعی متهم صادر شد،خواستم سؤال کنم که ایا حکم صحیح صادر شده یا نه؟اخرین دفاع اخذ از متهم اخذ نشده و متهم میگه من وکیل میگیرم و در دیوان عالی نقضش میکنم،ایا چنین کاری را میتونه انجام بده یا خیر؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با شرایطی امکان اعاده دادرسی وجود دارد

درود تحت شرایطی اعاده دادرسی وجود دارد.

باسلام تحت شرایطی اعاده دادرسی وجود دارد.

با سلام،بله امکان اعاده دادرسی در مواردی هست.

سلام .تحت شرایطی اعاده دارسی وجود دارد

با درود میتوانید اعاده دادرسی کند.

بله حکم صادره قطعی است و بایستی به دادگاه بدوی پرونده ارسال و به اجرای احکام ارسال شود معمولا وثیقه در دادسرا اخذ و با کیفر خواست وجلب دادرسی به دادگاه جزایی ارسال میشود