بنیاد مسکن ادعا کرده که زمین اش متعلق به وی می باشد و علیه بنده درخواست خلع ید داده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۵۵ #56370925

با سلام و اهدای ادب

بنده ۴ سال پیش ملکی با ۴۰۰ متر زمین و ۲۰۰ متر ساخت خریداری نمودم.سند نداشت و قولنامه ای بود.شورای اسلامی نیز قولنامه را مهر نمود.الان بنیاد مسکن ادعا کرده که زمین اش متعلق به وی می باشد و علیه بنده درخواست خلع ید داده است!
این در حال است که از ۵۰ سال پیش تا کنون من نفر ۵ امی هستم که ملک به وی منتقل شده است.
صاحبان قبلی هم همه همان قولنامه های ممهور شده به مهر شورا را دارند.
تکلیف چیست؟باید چکار کنم؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر مستلزم بررسی می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر از مدارک و مستندات را به رویت متخصص مجرب برسانید .

با سلام و احترام
دعوی خلع ید معمولا مستند به سند رسمی می باشد و در صورتی که در ضمائم دادخواست خلع ید که علیه شما ثبت شده و به ثنای شما ارجاع شده است بنیاد مسکن سند رسمی مالکیتش را ضمیمه نموده است، در صورتی که پنج دست قولنامه قبلی به سند مزبور ختم نشود مالکیت شما دچار مشکل می باشد و احتمال صدور رای در خصوص خلع ید به ضرر شما وجود دارد.
در هر صورت بایست مستندات مالکیت شما و دادخواست و ضمائم آن به صورت کامل بررسی گردد.

سلام
ادعای بنیاد مسکن مستلزم داشتن سند رسمی است البته اسناد شما نیز می بایست بررسی تا اظهار نظر دقیق نمود .

با سلام بنیاد برای طرح دعوی خلع ید باید سند مالکیت رسمی داشته باشد در عین حال باید علت و دلیل صدور سند به نام بنیاد و سابقه آن علیرغم سابقه تصرف مالکانه ۵۰ ساله متصرفین قبلی بررسی دقیق شود.

درود برشما
دوست عزیز بدون بررسی مدارک و مستندات نمی‌توان نظر قطعی در این زمینه داد و نیاز به بررسی دقیق است.

با توجه به مدارک مالکیت و زمان ساخت می توانید از حق خود دفاع کنید ،البته احتمالا نیاز به طرح دعوای تقابل نیز دارید.