مشخصاتش رو اگه خودم تکمیل کنم بعدا موقع اجرا میتونه بگه که به اجبار ازم امضا گرفته و درخواست کارشناسی خط بده و سفته رو باطل کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۴ #56345108

سلام. من کارفرما هستم و از کارمندم سفته گرفتم البته سفید امضا هست
با اینکه امضا مال یکسال پیشه و من الان میخام بقیه موارد رو داخلش تکمیل کنم؟
پایین سفته علاوه بر امضا انگشت هم زده موردی نداره؟
تاریخ صدور و تاریخی که در سطر دوم هست هرکدام چی باید زد؟ شماره سررسید چی باید زد؟ در وجه حامل میشه زد؟ اگر بله، کد ملی حامل لازم نیست وارد کرد؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ورود خسارت به شما می توانید سفته را تکمیل نموده و دادخواست مطالبه سفته را بخواهید

با سلام. این گونه سفته هه در صورتی قابلیت مطالبه دارند که از جانب کارگر تخلف و عدم انجام تعهدی رخ داده باشد.
در صورت تکمیل مندرجات داخل سفته توصیه می‌شود خود کارگر پر کند در غیر این صورت ایرادی بابت پر کردن وجود ندارد زیرا به منزل اعطای نمایندگی به شما می باشد. ترجیحا مبلغ سفته از ابتدا توسط کارگر نوشته شود تا نسبت به این موضوع اختلافی به وجود نیاید.

سلام
توضیح ندادیدبه چه علت قصدداریدسفته راپرکنیدوعلیه کارگرتان استفاده کنیدچراکه اصولاسفته میباست توسط صادرکننده تکمیل شود.

با سلام بهتر است خود شخص تنظیم نماید در غیر اینصورت با یک وکیل مشورت نمایید

با درود..
در صورت رعایت شرایطی امکان تکمیل نمودن سفته وجود دارد..
در محل تاریخ صدور، همان تاریخ اخذ سفته قید گردد و در محل ناریخ سررسید، تاریخ توافق فیمابین مبنی بر ایفای تعهد و یا در صورت لزوم عندالمطالبه در وجه حامل می توانید درج کنید..
ضمنا نیازی به ذکر کدملی دارنده و یا حامل سفته وجود ندارد..

درود بر شما، توصیه می‌شود توسط شخص کارگر تکمیل شود، در غیراینصورت بایستی از طریقی اقدام به تکمیل کنید که برای خودتان موجب عواقب قانونی نشود.

با درود تکمیل توسط شما وجود دارد اما باید طوری تنظیم گردد که با عواقب کیفری مواجه نشوید.