آیا می توانم با رسید هایی که واریز کردم از شکایت کیفری تبرئه شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #56299331

با سلام بنده یک و نیم سال است عقد کردم و همسرم در حالی که منزل کرایه کردم تمکین ننموده و مراسم عروسی مجلل تر میخاهد به همین دلیل در خانه پدرش سکونت دارد.و با اینکه مبالغی در این مدت به حساب همسرم و مادرش به صورت نا منظم واریز نمودم جمعا ۱۲ میلیون تومن ایشان از بنده شکایت ترک انفاق نموده آیا می توانم با رسید هایی که واریز کردم از شکایت کیفری تبرئه شوم؟راهی برای اجبار به تمکین وجود داره؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
رسید واریز هایی که به حساب ایشان واریز شده قابل استناد است نه حساب مادرشان
میتوانید دادخواست الزام به تمکین دهید

باسلام
اولا در صورت تقاضای عروسی از سوی زوجه میتوانید دادخواست تمکین به دادگاه ارایه نموده و با استناد به فیش های واریزی به حساب زوجه ادعای زوجه را مبنی بر ترک انفاق از سوی شما رد نمایید

در صورتیکه مبالغی را در طول ایام عقد به بعد حتی به صورت نامنظم واریز کرده باشید موضوع ترک انفاق منتفی خواهد بود . در خصوص تمکین نیز چنانچه همسرتان باکره نباشد میتواند الزام وی را تقاضا کنید .