شکایت از پدر چطور انجام میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۴۵ #56292486

پدرم هروز منو با سیم به طرز وحشیانه تا پایه مرگ میزند و میگه بابام عیبی ندارد
همیشه بدنم کبود و. جای زخمه موهامم اینقدر می‌کشه که سرم باد کرده

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با تماس با۱۱۰ و ثبت شکایت مراحل شروع میشه
بعدش سریعا تا جای کبودی در بدنتان هست به پزشکی قانونی مراجعه و مستندات را مکتوب نمایید

عملا پدر شما مصداق جرم ضرب و جرح عمدی است و قابل شکایت کیفری است.

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.و مراتب را اطلاع دهید.

همچنین میتوانید پس از ضرب و جرح با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا مراتب را صورت جلسه کنند و بعد با شاهد و گزارش پلیس اقدام به طرح شکایت از پدر خود کنید.

و سپس دادسرا شما را به پزشکی قانونی مربوطه معرفی می‌کند و جراحات شما مورد بررسی قرار می‌گیرد.سپس به استناد گزارش پزشکی قانونی ،شهادت شهود و گزارش پلیس به پرونده شما رسیدگی می‌شود .
با آرزوی حل مشکل شما

با سلام
بهترین راه ممکن تماس با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی هست و اگر نتیجه ای نگرفتید میتوانید در صورت ضرب و جرح توسط پدر با پلیس ۱۱۰ تماس ، صورتجلسه و شکایت نمایید

با پلیس و یا اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و با گزارش این مقامات نزد مقام قضایی طرح شکایت کنید علیه پدرتان

سلام
باید شکواییه تنظیم کنید و به دفتر خدمات قضایی برید

با سلام.
با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید و مراتب را اطلاع دهید.در صورتی که موضوع حل نشد با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید و ضرب و جرح را گزارش کنند، سپس از طریق مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، به اتهام ضرب و جرح و توهین علیه ایشان شکایت کنید.

با ۱۱۰ و اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید و با گواهی پزشکی قانونی و گزارش ۱۱۰ به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی علیه ایشان اقامه دعوا کنید