امکان طرح شکایت از فروشنده زمین داخل طرح شهرداری وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۷۹ #56286644

با سلام. زمین ۱۷۰ متری در محدوده شهری خریداری کردم و فروختم. خریدار من هنگام فروش با مشکل مواجه شده است و شهرداری به او گفته از وسط زمین شما جاده عبور می کند. و دو تکه مثلثی در دو طرف زمین باقی می ماند که شاید متراژش به ۵۰ متر هم نرسد. حالا خریدار می خواهد از من شکایت کند. من هم مانند خریدارم موقع خرید از شهرداری استعلام نگرفتم و اطلاعی از این طرح نداشتم. آیا من هم می توانم از کسی که زمین را از او خریده ام شکایت کنم؟ آیا شهرداری نباید زمین داخل طرح را از مالک فعلی زمین خریداری کند؟ اگر از شهرداری شکایت کند به نتیجه می رسد؟ ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که میخواهند فسخ معامله با شما نمایند میتوانید قیمت قرارداد را پس دهید و خودتان اقدام به دریافت ارزش زمین از شهرداری نمایید .

با درود فراوان
خریدار میتواند از شهرداری قیمت زمین را مطالبه نماید .

سلام خریدار می تواند از شهرداری ارزش زمین را بگیرد . هم چنین اختیار دارد معامله اش با شما را فسخ کند و شما هم می توانید معامله خود با فروشنده را فسخ کنید . چون با این فرض زمین از حیز انتفاع ساقط می شود و تقریبا بی ارزش می شود .