نفقه چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۲ #56285812

با عرض سلام

بنده از همسرم جدا شدم و یک دختر ۱۶ ساله دارم
به مدت ۱۱ سال میزان نفقه دخترم ۵۰ هزار تومن بوده
در ۲ ماه گذشته شکایت کردم و با تصمیم دادگاه میزان نفقه به ۴۰۰ تومن افزایش یافته اما همسر سابقم این مبلغ رو پرداخت نکرده و زمانی هم که باهاش تماس میگیرم فحاشی میکنه در صورتی که در دادگاه قبول کرد که پرداخت کند
حالا بنده باید چیکار کنم؟ اگر شکایت کنم روال قانونی به چه صورت هست؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درخواست صدور اجراییه از طریق اجرای احکام دادگاه اقدام نمایید

باسلام
شما بایددرخواست صدوراجراییه نمایید

صدور اجراییه را تقاضا کنید.

سلام. به اجرای احکام رجوع کنید و درخواست صدور اجرائیه نمایید.
علاوه براین میتونید شکایت کیفری ترک انفاق نمایید.

از طریق اجرای احکام اقدام به صدور اجراییه و توقیف حساب و اموالش کنید

باسلام
در صورت عدم پرداخت نفقه مطابق ماده ۱۸قانون حمایت خانواده، تقاضای جلب را از واحد اجراییات بنمایید. میتوانید
اموال خوانده را بجز مستثنیات دین توقیف نمایید.
استوارو پایدار باشید.

«۵آذر روز مبارزه با خشونت علیه زنان.»

باسلام
با مراجعه به اجرای احکام تقاضای صدور اجراییه نمایید