ایا میشود پس از چند سال دوباره املاک پدرم رو تقسیم کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۵۱ #56284298

سلام خدمت وکلای گرامی
ببخشید پدر بنده چندین سال هست که فوت شدن(سال ۷۹) چند سال بعد از فوت شدن پدرم من به همراه خواهران و برادرم طبق وصیتی که از پدرم موجود بود شروع به تقسیم اموال پدرم کردیم
اما به صورت رسمی یا کتبی توافق نکردیم چند نفر از وارث بخشی از اموالی که به طوره شفاهی دریافت کرده بودند را معامله کردند یا فروختند..
حالا سوال بنده این است که پس از چند سال بعد از تقسیم توافقی غیر رسمی آیا میتوان همه املاک رو دوباره از اول تقسیم کرد؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با رضایت وراث این امکان وجود دارد.

بادرودوسلام باتراضی وراث امکان پذیر می باشد.

سلام
با رضایت وراث بله

سلام و ارادت
اگر تقسیم شفاهی بر هم بخورد تمامی اموال به حالت اول بر میگردند و مشکلات و دعوی حقوقی و کیفری نیز بهمراه دارد .

اگر با توافق طرفین این اقدامات صورت گرفته باشد نمی توانید ولی اگر بدون رضایت و تنها به استناد وصیتنامه اینکار صورت گرفته باشد میتوانید درخواست تقسیم ترکه کنید

منعی وجود ندارد ولیکن نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد اگر در بین وراث معترضی باشد

با درود اگر شفاهی قابل اثبات نباشد بله مبتوان تقسیم را مجدد انجام داد و کتبی.