میتوانم از وراث درخواست مهریه خود را داشته باشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۰ #56281423

خانمی هستم یک سال پیش همسرم به رحمت رفت و حقوق بازنشستگی همسرم بعد از یک ماه دریافت کردم و مقداری سهام دولتی به مبلغ معمولی در بانک باقی ماند و برای دریافت آن در خواست انحصار وراثت کردم و همسر مرحومم دیگه هیچ ملک یا اعیانی نداشت. و بعداز گذشت یک سال دو نفر خانم از طریق روزنامه رسمی و شورای حل اختلاف درخواست ماترک کردند که نامبردگان گویا از همسر اول و دوم شوهر مرحومم هستند طبق مدارک
حال سوال بنده این است شوهر من جز حقوق بازنشستگی با بیست سال سابقه و نداشتن ملک املاک جز مواردی که عرض کردم چیزی نداشته اینها از این حقوق مطالبه دارند و من خود در منزل فرزند زندگی میکنم آیا بنده در مقابل میتوانم از وراث درخواست مهریه خود را داشته باشم و حتی شرایط داشتن وکیل را ندارم ممنون میشم مرا راهنمایی کنید فرزندم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید مهریه را از ماترک متوفی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

شما می توانید برای دادخواست مطالبه مهریه از طریق مراجع قانونی اقدام فرمایید.مهریه بر ذمه ی شوهر است و بعد از فوت همسر میتوانید از ما ترک متوفی مطالبه مهریه کنید.

سلام ، صرفا از اموال شخص متوفی مهریه شما پرداخت میشه نه مازاد اون، پس وراث وظیفه ای ندارند

بسمه تعالی
اگر وراث ماترک متوفی را قبول کرده باشند میتوانید نسبت به طرح دعوی علیه ورثه اقدام و انرا مطالبه نمائیدواگر ورثه قبول نکرده اند میتوانید نسبت به تحریر ترکه اقدام نموده (که از امور حسبی است )ومهریه خود را مطالبه نمائید

با سلام
بله می توانید مهریه حق زن وپرداخت آن بر ذمه ی شوهر است وبعد از فوت همسر هم می توانداز ماترک متوفی مطالبه کند

با سلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه مهریه از طریق مراجع قانونی اقدام فرمایید اما این مهریه صرفا از ماترک متوفی قابل مطالبه خواهد بود نه وراث متوفی .
یعنی اگر متوفی ماترکی داشته باشد قابل مطالبه خواهد بود و در غیر ان ، نمیتوانید از وراث مطالبه مهریه کنید