همسرم بچه نمیخواهد چه اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۶۲ #56274963

شاغل هستم هر اختلافی که پیش بیاد میگه دوست نداری برو تنها نقشی که داره هزینه های خونه رو دست و پا شکسته جور میکنه
میخوام ببینم با توجه به اینکه بیش از ۵ سال از ازدواجمون گذشته چه شرایطی خواهم داشت برای شرایطی که اگر در آینده پیش بیاد و ایشون بچه بخواد و من نتونم
الان ۳۵ سالم هست

مشاوره حقوقی خانواده
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنده سوالتون و خوب متوجه نمیشم خود شما بچه نخواهید اجباری نیست

سلام
به نظر می رسد مسله شما بهتر از طرق غیرحفوقی حل و فصل شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبهتر است در این زمینه به توافق برسید چون هیچ الزامی در قانون برای بچه دار شدن وجود ندارد .

فرزند دار شدن از حقوق قانونی زوجین است و درصورتیکه یکی از زوجین مانع حقوق قانونی دیگری شود می توان از طرق صحیح و متناسب قانونی ( با توجه به اینکه زوج باشد یا زوجه ) اقدام نمود .

با درود
فعلا ماده قانونی برای الزام ایشان وجود ندارد،بهتر است با مشاور خانواده صحبت کنید

الزام قانونی برای فرزند دار شدن وجود ندارد.

صاحب فرزند شدن یک امری توافقی است و اجباری نمی باشد