دادخواست طلاق برای ترساندن زوج چگونه باید درخواست شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۹۰۷ #56256861

سلام
من میخوام دادخواست طلاق بدم که فقط شوهرم بترسونم و اس ام اسش براش بره چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید به یکی از مواردی که برایتان حق طلاق ایجاد میکنید استناد نماییدمانند: اعتیاد به مواد مخدر و...
در اینصورت اگر در سامانه ثنا عضو باشند پیامی به ایشان ارسال خواهد شد

با سلام
زوجه برای جدایی باید ادله محکمه پسند از جمله شروط ۱۲گانه ثمن عقد را دارا بوده و یا با اثبات اسرع و حرج برآب طلاق اقدام نماید علی ایحال با توجه به اینکه شما قصد جدایی ندارید می‌توانید دادخواست خود را ثبت کرده و بعد از ابلاغ به همسرتان، دادخواست را مسترد نمایید.

سلام، زن فقط در شرایطی خاص در غیر اینصورت نمی‌تواند تقاضای طلاق علیه زوج بدهد لذا میتوانید تقاضای مهریه و شکایت نفقه و غیره را مطرح کنید

درخواست طلاق از سوی زن باید مبتنی بر شرایطی باشه که در قانونه وگرنه توسط دادگاه رد میشه.. این موارد میتونه ندادن نفقه باشد ، یا عسروحرج به دلیلی مسائلی همچون کتک زدن، بیماری های خطرناک ونداشتن مسائل جنسی در حد متعارف و غیره. بنابراین بدون این موارد دادخواستتون رد میشه