اگر به فرض کارشناس امضای من رو جعلی بدونه و امضای دوست مشترکمون رو سالم بدونه وضعیت پرونده به چه صورت میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۸ #56245732

با سلام و خسته نباشید.

بنده در سال ۹۴ چکی به مبلغ ۶۰ میلیون تومان بابت طلبم از شخصی گرفتم و بخاطر ورشکسته بودنش چک رو نگه داشتم و اقدامی نکردم.تا اینکه مدتی پیش چک رو برگشت زدم و زمانیکه به دادگاه مراجعه کردم متوجه شدم این شخصی ادعا کرده که اون چک بابت تعهد بوده و چون تعهداتش رو اجرا کرده چک هم اعتباری نداره و قابل اجرا نیست.برای اثبات ادعاهاش یک برگه به دست خط خودش ارائه کرده که مدعی شده چک بابت تعهد بوده و زیر اون برگه امضای من رو هم داره.من با تعجب زیاد به برگه نگاه کردم و دیدم امضایی که به نام من شده با امضای واقعی خودم کمی تفاوت داره و اعتراض کردم.
غیر از من امضای یک نفر دیگه از دوستان مشترکمون هم پای برگه بود که اون شخص وقتی برگه رو دید گفت امضای اون در برگه ظاهرا درسته ولی اصلا در جریان متن نوشته شده و چک تعهد نبوده و نمیدونسته چطور امضاش در برگه ثبت شده.

اگر امضا جعل شده بصورت حرفه ای و کاملا مشابه امضای شخص باشه آیا کارشناسان دادگستری میتونن جعلی بودنش رو اثبات کنن؟ چون دوست مشترکمون میگفت احتمال داره امضای اون هم بصورت حرفه ای جعل شده باشه؟

ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما انکار و تردید نسبت به امضا کنید تا ارجاع به کارشناسی خط و امضاء بشه و میتوانید تقاضای بررسی سفید امضاء بودن سند هم بکنید