قاضی گفت استعلام ثبتی جوابش واسه من نیومده و تا نیاید من رای نمیتونم بدهم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۳ #56211853

با سلام. امروز دادگاه داشتم جهت الزام به تنظیم پایانکار. صورتمجلس تفکیکی و سند شکایت کردم. البته من عدم حضور فروشنده را هم گرفتم. خوانده نیومده بود دادگاه. قاضی گفت استعلام ثبتی جوابش واسه من نیومده و تا نیاد من رای نمیتونم بدم و هیچی دست خالی برگشتیم. حالا من باید چکار کنم که به حق و حقوقم برسم از زمان شکایت تا امروز که دادگاه بوده ۵ ماه میگذره اگه جواب استعلام ثبتی نیومده من چه گناهی کردم و این که نهایتا قاضی کی حکم میده و شاید اصلا تا چند یک سال دیگه جواب استعلام ثبتی نیاد. من باید دوباره شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید با شماره نامه خودتان حضوری تاخیر در ارسال را جویا شوید.

از دادگاه نامه ای جهت استعلام از اداره ثبت درخواست دهید و به اداره ی ثبت جهت پیگیری مراجعه نمایید.

سلام
از دادگاه تقاضای نامه پیرو استعلام قبلی کنید چون زمان قابل توجهی از ارسال استعلام گذشته است.

از طریق اداره ثبت پیگیری نامه شوید تا پاسخ دادگاه را بدهند

درود بر شما، متاسفانه این مسائل در روند دادرسی طبیعی‌ست، لکن میتوانید از دادگاه خواستار صدور نامه ای جهت استعلام از ثبت شده و شخصا جهت استعلام اقدام نمایید.

با سلام . اگر تاخیر قابل توجهی انجام شده می توانید جهت تسریع در کار از شعبه تقاضا کنید نامه ای پیرو نامه قبلی به اداره ثبت ارسال کنند و یا یک نسخه ارسالی به ثبت را به شما بدهند و با شماره بارکد ارسالی به اداره ثبت مراجعه کنید