بدلیل سخت تلفظ شدن نام خانوادگی ام می خوام آنرا تغییر دهم،این کار ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۰ #56208922

سلام
خسته نباشید
اگه کسی بخواد نام خانوادگی خودش رو عوض کنه این دلیل که تلفظ سختی داره و خیلی ها نمی تونن درست تلفظش کنن و خوب تلفظ نمیشه ،می تونه دلیل کافی باشه؟ یعنی با تغییر نام خانوادگی اون فرد موافقت میشه؟
و اینکه نام خانوادگی جدید رو خود فرد متقاضی انتخاب خواهد کرد؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بله می توانید تغییر دهید فقط نام خانوادگی دوم باید در صورتی کسی آن را در آن حوزه دارد با اجازه طرف باشد

سلام بله می توانید این اقدام را انجام دهید

با سلام
بله شما ابتدا به اداره ثبت محل صدور مراجعه و با ارائه مدارک لازم درخواست تغییر نام خانوادگی را میدهید در صورت موافقت اداره ثبت شناسنامه جدید صادر میگردد
ولی اگر انجام تقاضای شخص، از حدود اختیارات اداره ثبت احوال خارج باشد، می تواند با مراجعه به دادگاه شهرستان محل صدور شناسنامه، از دادگاه تقاضا کند تا نسبت به تغییر مشخصات یا اصلاح شناسنامه اش حکم صادر کند.
بدیهی است دادگاه در صورتی که دلیل شخص را منطقی تشخیص دهد ، حکم به تغییر و اصلاح شناسنامه خواهد

با سلام و احترام پاسخ هر دو سوال شما مثبت است