اعلام مفقودی چک به دروغ مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۰۱ #56207573

باسلام پدرم ازیکی از دوستان قدیمی خود که یه جورایی شریک بودن باهم نزدیک 10سال قبل تقریبا مبلغ200 ملیون تومان طلبکارمی باشد که چک ها درچند فقره می باشد 150ملیون و25 ملیون و7تومان و.... که تاریخ چک ها برای سال 91 و92 ودرماه های مختلف می باشد وتماما درتاریخ سررسید چک توسط پدرم برگشت خرده است وگواهی بانک دلیل عدم پرداخت راکمبود موجودی زده وحالاکه بعد ازگذشت چندسال بنده برای چک ها به بانک مراجعه کردم متوجه شدم که این اقا چک هارامفقودی وسرقتی اعلام کرده وحساب اوکارمی کند ونزدیک 150ملیون تومان گردش حساب اودرسال گذشته بوده است ومن که چک هارااقدام کردم وحساب های انهارامسدود کردم سروکله این اقا پیداشد لازم به ذکراست که چک هامتعلق به دختراین آقا می باشد ولی توسط پدرش به ماداده شده وپدرش به منزل ماامد وگفت که جلویحساب دخترم رابازکن وچک هارابده ومن ازخودم سفته می دهم وتمام این هارابادوربین ضبطکردم وشاهدهم داریم چندبارکه امد ودید ماچک هارانمی دهیم وحساب دخترش مسدود است دخترش زنگ زد وگفت از دست شماشکایت میکنم شما چک هاراسرقت کردید وحالا ازماشکایت کرده وشورای حل اختلاف شهرستان پرونده رامعلق نگه داشته تانتیجه شکایت این خانم مشخص شود وبعدا رسیدگی شود وحالا برای ما ابلاغیه امده که دردادگاه تهران برای رسیدگی حاضرشویم لطفا راهنمایی بفرمایید ایاشکایت این خانم به جاییی میرسد ومامیتوانیم باتوجه به تهمتی که به مازده ازاواشکایت کنیم تمام چک ها دروجه حاملویا پدرم بوده که چندفقره را بابت خرید باغ که درچک قید شده داده خودپدرش ومن شخص ثالث هستم ودرفیلم های ضبط شده صریحا پدرش می گویدکه من این کارراکردم که دسته چک بگیرم وخدای نکرده منظوربدی نداشتم وحالااینطوری می گوید درضمن یکی از چک هراهم من باپدرش رفتم بانک حسابا بازکردم که به من پول بده اماحسابابازکردم پول رابرداشت وبه من نداد ودخترش درجلسه شورااظهارداشت که پدرش چک هارابه ماداده واواطلاعی ندارد وچک هابرود خط شناسی درصورتی که باپدرش هماهنگ است وتاحالاچندتاشرکت ثبت کرده اند که دختروبرادرشوپدرش کارشان این که شرکت ثبت می کنند ووام های کلان میگیرن یکی ازچک هاهم به مبلغ 5ملیون برای برادرش می باشد وچندسری که شورازنگ زد که چرانامه اگاهی که اون زمان به بانک دادی که چک هاسرقت شده رانیاوردی جواب سربالا دادن وبه شوراگفتن که ماکلا 20ملیون به اینابدهکاریم وحاضریم 20 ملیون بدیم وکل 200ملیون چک راپس بگیریم میخاستم بدونم دردادگاه من چی بگم ووپدرم چی باید بگه

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر کسی برای جلوگیری از پرداخت وجه چک، به دروغ ادعای مفقود شدن آن را بکند و به این دلیل به بانک دستور عدم پرداخت وجه چک را بدهد در صورت اثبات دروغ وی، مشمول مجازات خواهد شد
حال شما بهتر هست چنانکه دلایلی قوی داشته که این چک از ناحیه صادر کننده چک صادر و تسلیم شما شده و با ادعای دروغین نسبت به انسداد چک ها اقدام نموده نسبت به طرح دعوی بطرفیت ایشان مبنی بر: اعلام مفقودی چک برخلاف واقع و انسداد حساب بانک با توسل به ادعای دروغ مفقودی چک اقدام نمایید و اما موضوع دیگر که اگر چک ها از ناحیه پدر صاحب حساب امضاء شده باشد موضوع فرق خواهد کرد