راهی هست که بتوانم جلوی این شخص را بگیرم و چه نوع شکایت و چگونه باید این کار را انجام دهیم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۲۲ #56207424

با سلام
من دانشجو هستم و زمانی دنبال خانه و همخانه میگشتم با آگهی خانه ای رو به رو شده بودم که با عنوان همخانه، مستاجر میگرفت، صاحب خانه خانمی هستن هشتاد ساله که دو تا از اتاق های خود را به صورت دو تخت و چهار تخته با یک قرارداد دستی نوشته شده، به افراد دانشجو و کارمند اجاره می دهد، و خود نیز در آنجا زندگی میکند اما مشکل اینجاست که او فردی است که انگار مشکل روانی دارد
و کارهای خود را به دست ما بچه های مستاجر می دهد که انجام دهیم و اگر از او سرپیچی کنیم یا حرفش را گوش ندهیم ما را تهدید به بیرون کردن از خانه می کند، همچنین خود به خود و سر لج وسایل اتاق ها و بچه ها را جا به جا می کند و موجب نارضایتی و عدم آرامش بچه ها شده است، حتی یک بار یکی از بچه ها که روز اول عید اینجا مانده بود را اصرار داشت که از خانه بیرون کند با این دلیل که دوست دارد تنها در ایام عید در خانه باشد!!!
همچنین سر لج با یکی از بچه ها که او را مجبور کند زودتر از موعد قراردادش پا شود، یک تخت دیگر در اتاق دو نفره گذاشته و میگوید می خواهم این اتاق کوچک را سه تخته کنم (درحال که این اتاق از اول دو تخته بوده ولی توی قرارداد قید نشده که اتاق دو نفره است)،
همچنین اجاره را اول ماه میگیرد
این خانوم حتی مجوز برای اجاره ندارد، ولی قرارداد یکساله دستی میبنند و از بچه ها ماهانه مبلغ ۸۵۰ هزار میگیرد و کاری می کند که بچه ها (به دلیل عدم آرامش روانی از این خانه قبل از این که قراردادشان تموم شود ) خانه را با اعصاب داغون و مجبوری و عدم آرامش ترک کنند.
می خواستم ببینم راهی هست که بتوانم جلوی این شخص را بگیرم و چه نوع شکایت و چگونه باید این کار را انجام دهیم و همچنین چقدر مراحل آن طول می کشد.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست رفع مزاحمت تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

تحت عنوان مزاحمت میتوان از او شکایت کرد، همچنین مالک برای اجاره ملک خود نیازی به مجوز ندارد.
از طرفی اقامت در خانه وی اجباری نیست و میتوانید محل دیگری را برای سکونت اجاره کنید.

با سلام اگر اجاره نامه را شما به عنوان مستاجر وایشان بعنوان موجر امضا کرده باشند ومدت اجاره هم منقضی نشده باشد این قبیل اقدامات موجر میتواندهم مزاحمت وهم ممانعت از حق در بعضی مواردی که اشاره کردید باشد. با جمع آوری دلائل من جمله استشهادیه تهیه شده در این خصوص ویا صورتجلسه پلیس و... اقدام به شکایت نمائید.

با توجه به مفاد قرارداد اجاره و مدت ان تا زمانی که مهلت اجاره تمام نشده است شما میتونید سکونت داشته باشید و نمیتواند قبل از موعد مقرر تخلیه را موجر بخواهد یا قرارداد فسخ کند شما اون اتاق اجاره کردید تا مهلت اجاره تمام نشده موجر نمی تواند بدون اجازه وارد اتاق که اجاره داده بشود یا وسایل شما را جابه جا کند لذا علیه ایشان به جرم مزاحمت شکایت کنید اگر هم توهینی کرده به استناد شهادت شهود شکایت کنید
در عقد اجاره موجر همچنان مالک عین مستاجره است و مستاجر تنها مالک منفعت است ولی باز هم موجر حق ورود به حریم خصوصی مستاجر را ندارد و این عمل او تخلف و جرم ورود غیر قانونی است لذا به علت ورود غیر قانونی هم میتوانیدشکایت علیه موجر کنید

تحت عنوان رفع مزاحمت می تولنید دعوی خود را مطرح نمایید

دادخواست رفع مزاحمت بدهید.

با درود گرچه مستاجر باشید میتوانید به لحاظ ایجاد مزاحمت علیه ایشان طرح دعوا نمائید