آیا میتوانیم عوارضی دریافت کنیم از کشتی های که همین تولیدات پتروشیمی حمل می کنند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۳ #56163766

با سلام و احترام
فعال اجتماعی: موقعیت عسلویه - کنگان
با توجه به اینکه مطنقه انرژی پارس جنوبی یک طرح ملی است، و با آمدن آن خسارت به مشاغلی مثل کشاورزی ، صیادی به مردم وارد شده است و مشاغلی از دست رفته و علاوه بر آن حق آلایندگی قابل توجهی به روستای چسپیده به این صنعت بزرگ داده نمی شود
در خصوص اشتغال باید چه کار کنیم؟ برای مردم
در خصوص پارکینگ شدن دریا توسط کشتی ها که پهلو گرفته اند چه کار کنیم؟
در خصوص آلودگی زیست محیطی چه کار کنیم؟
ضمنا تمام خوابگاه های این شرکت ها در محدوده روستا و طرح هادی روستا می باشد ولی هیچ گونه عوارضی به این روستا پرداخت نمی کنند ایا عوارضی به روستا تعلق می گیرد؟ در قالب خدمات شهری و روستایی به این پرسنل؟
آیا مسئولیت اجتماعی به صورت قانونی نباید از شرکت های مستقر کمک گرفت؟
برای مثال این روستا با ۱۵ هزار نفر جمعیت درمانگاه ندارد فقط علوم پزشکی دو تا ستون علم کرده و رها کرده
آتش نشانی ندارد
مدرسه پسرانه ندارد
و کلی مشکلات دیگر
لطفا برای بهبود وضعیت مردم روستا پاسخ دهید
*شایان ذکر است سه عضو شورا آماده هرگونه همکاری با ما رو دارند*

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
مطابق قانون امکان پیگیری موضوعات مورد اشاره وجود دارد لکن به لحاظ امنیتی و سیاسی به نتیجه ای نمی‌رسید

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

درود نتیجه ای به نظر نمی رسد

با سلام به نظر نمی‌رسد نتیجه ای به همراه داشته باشد.

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.

برای وضعیت بهداشت به وزارت بهداشت در تهران نامه نگاری کنید با نمایندگان شهر خود موضوع را مطرح کنید
در خصوص مسائل مربوط به کشتیرانی نیز میتوانید موضوع را به این مرجع اطلاع دهید
در خصوص آلودگی محیط زیست نیز میتوانید به این سازمان شکایت نمایید

درود
باید از طریق مبادی ذیربط دهیاری، شورای اسلامی، فرمانداری و..‌.پیگیر و اقدام نمایید