راه حل ما برای بازنگرداندن پول چیه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۲۸ #56148553

سلام ما ۷ تا خواهر برادر هستیم که ۳ تای آنها فوت شده اند و فرزندانشون باقی هستن
من و خواهر و برادر های در قید حیاتمان قصد فروش خانه پدریمان را داریم اما فرزندان یکی از برادر هایم حاضر نیستند سند را برای خریدار امضا کنند و خریدار هم گفته که پولش رو میخواد و از خرید پشیمان شده و قصد شکایت دارد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست دستور فروش ملک مشاع ارائه بدهید.

با سلام و درود . شما میبایست دادخواست تقاضای دستور فروش ملک مشاع غیر قابل افراز نمایید .

اگر خواهران و برادران زودتر از پدر فوت شده بنابراین برای فرزندان حقی وجود ندارد .

سلام. اگر مبایعه نامه توسط همه امضا شده باشد،معامله معتبر است، وخریدار میتواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه ورراثی که حاضر به امضا سند رسمی نیستن، تقدیم کند.
لکن اگر مبایعه نامه به امضا همه نرسیده وخریدار هم بدون اطلاع از موضوع معامله کرده، امکان فسخ قرارداد وحتی شکایت خواهد داشت. در این فرض اگر خریدار با علم واطلاع، از عدم امضا مبایعه نامه توسط برخی ورثه، معامله را انجام دهد،در این صورت مشمول قاعده اقدام خواهد بود......

درود

تصرف در حصه دیگر وراث ممکن نیست فقط می توانید با اخذ گواهی عدم افراز صدور حکم به فروش آن را از دادگاه درخواست کنید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است دادخواست تقسیم مال را تنظیم نمایید

سلام و درود دادخواست تقاضای دستور فروش ملک مشاع غیر قابل افراز بدهید.