بابت ضرب و شتم میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۴ #56136354

ببخشید من یه دختر ۱۷ سالم مادرم به خودش اجازه میده منو به طرز بدی بزنه
بدنم قرمز میشه و جاهاش میمونه مثلا آرنجشو رو صورتم میزاره و فشار میده من چیکار میتونم بکنم
اصلا یه دختر تو ایران چیکار میتونه بکنه
باید ۱۸ سالم شه از خونمون برم تا بتونم راحت باشم؟
شکایت نمیتونم بکنم؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید و بعد اگر حل نشد میتوانید به ۱۱۰ زنگ بزنید

سلام شما حق شکایت از مادر را داری میتونی شکایت کنی

بله شما موضوع را به اورژانس اجتماعی اطلاع دهید و از طریق دفاتر خدمات قضایی نیز می توانید شکایت کنید

باسلام
شما میتوانید۱۱۰ گزارش نموده وشکایت کنید وبعداز ۱۸ سالگی میتوانید مستقل باشید

با درود
بدوا توصیه‌ حقیر خویشتن‌داری و مداراست.

میتوانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر کارساز نبود میتوانید علیه آنها به اتهام ضرب و شتم طرح‌ دعوا نمائید.

درود بر شما، در این مورد شما هم می‌توانید از ایشان شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح کنید هم از طریق اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ درخواست مساعدت کنید.

با اوراژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید شکایت از مادر برایتان خوب نیست