اگر من درخواست طلاق بدم مشکلی برای من پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۱ #56132832

سلام وخسته نباشید. ببخشید من الان دارم مهریه همسرم را میدم .دادگاه برای من هر ۷ ماه یک سکه محکوم کرد. میخواستم من را برای طلاق راهنمایی کنید و میخواستم بدونم اگر من درخواست طلاق بدم مشکلی برای من در مورد اینکه دادگاه بگه تاریخ سکه دادن را کم میکنیم مثلا هر ۵ماه پیش نمیاد.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی ندارد و شما میتوانید برای طلاق اقدام کنید مهریه را به همان صورت قبلی پرداخت میکنید مگر اینکه توانایی مالی شما برای پرداخت یکجای مهریه اثبات گردد .

خیر حق طلاق با مرد است

سلام
خیر پرداخت سکه ها ارتباطی به طلاق ندارد و میتوانید تقاضای خود را ثیت کنید

سلام
اگر شما بخواهید دادخواست طلاق بدهید مانعی ندارد و دادگاه قبول می کند مشروطه بر اینکه کلیه حقوق مالی زوجه اعم از مهریه، نفقه، اجرت المثل و نصف اموال را به زوجه بدهید در مورد مهریه تعیین تکلیف شده است اما در سایر مواردی که تعیین تکلیف نشده است دادگاه اتخاذ تصمیم می کند.

با سلاام ووقت بخیر
شما درهرشرایطی میتوانید همسرتان را طلاق دهید و برای پرداخت مهریه استناد کنید به پرونده مهریه ای که درجریان می باشد و تغییر درروند ایجاد نمیشود مگر اینکه زوجه توانایی مالی شما را به دادگاه ثابت کند.