دادخواست استرداد وجه واریزی اشتباه به حساب شخصی که امکان دسترسی به آن میسر نیست علیه چه کسی و در کدام دادگاه مطرح شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۹۵ #56123223

سلام وجهی را از طریق سامانه بام اشتباهی به شماره حساب شخصی واریز نمودم که با پیگیری ها متوجه شدم شخص سالخورده و مقیم خارج از کشور است و امکان اطلاع رسانی به ایشان برای استرداد وجه وجود ندارد و حتی سامانه ثنا هم ثبت نام نیست حال آیا قاضی میتواند بانک عامل را ملزم به استرداد وجه واریزی اشتباه از حساب این شخص به حسابم نماید؟ خوانده دادخواست استرداد وجه بانک باشد یا این شخص که امکان دسترسی به ایشان نیست؟ نوع دادخواست حقوقی است یا کیفری؟ دادخواست به حل اختلاف دهم یا دادسرا؟ ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه بااستناد به فیش واریزی تقدیم و تنظیم نمایید.

بنام خدا،دادخواست مطالبه وجه بطرفیت کسی که به حسابش پول واریز کرده اید ارائه دهید و خوانده را مجهول المکان معرفی کنید.

دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش واریزی دهید و خوانده را مجهول المکان معرفی نمایید

درود .شما میبایست دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشون مطرح کنید

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت حسابی که واریز شده مطرح کنید

موضوع وصف حقوقی دارد. باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شخص بدهید. باید کد ملی ایشان را جهت تقدیم دادخواست داشته باشید. امکان طرح دعوا علیه بانک را ندارید.در نهایت اگر حکم به‌نفع شما صادر شد ، مبلغ از حساب ایشان برداشت می‌شود.

باسلام
شما میتوانید مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب تقدیم نموده آن پول را توقیف نمایید بعداز قطعی شدن دریافت نمایید