آیا میتونه با توجه به اینکه مهلت اعتراض به رای اجرای احکام تمام شده؛ حکم رو بگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #56110532

باسلام
با یک پیمانکار ساختمانی قرارداد بستم و در سه ماهه اول کاری مفید انجام نداد به داوری مراجعه کردیم و یک قرارداد جدید نوشت و در قرارداد ذکر شد هرگونه عوامل طبیعی یا غیره که باعث تاخیر در قرارداد شود میبایست رسید مکتوب کنند و به مدت کار و زمان کار اضافه کنند بعد از داوری سه ماه کار کرد و بعدش کار رو تعطیل کرد و هیچ گونه گزارش یا نامه ای به داوری نداد که چرا کار تعطیل شده بنده بعد از تاریخی که باید کار رو تحویل میداد از ایشان شکایت کردم و خسارتی تایین شد ابلاغیه برای پیمانکار از اجرای احکام فرستاده شد و ایشان مراجعه نکردند و بعد از سه ماه توقیف اموال رو گرفتم و ماشینشو توقیف کردم حالا رفته یه دادخواست داده که توقف رای اجراییه بگیره و یک برگ اخطاریه از شهرداری اورده ( چون ساختمان باغه و مجوز ساخت نمیدن و خود پیمانکار هم میداند ) که کار تعطیل شده
البته در نامه اخطاریه نوشته که تحویل پیمانکار داده شده و پیمانکار میبایست اگر همچین چیزی بوده باید به صورت مکتوب به داوری مراجعه میکرده که ساخت و ساز به این دلیل تعطیل شده
ایا امکان داره که خسارت نده
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی طبق توافق قید شده در متن قرارداد که توسط داور تنظیم شده است عمل نمایید و در دادگاه به آن استناد کنید و نیز تاریخ نامه شهرداری بایستی بتاریخی باشد که پیمکانکار از ساخت و ساز دست کشیده باشد ( کار را تعطیل نموده باشد ) نه بعد از آن .

با سلام ، در جلسه دادرسی به دعوی مطروحه توسط پیمانکار ، شما می بایست ضمن حضور در جلسه دادرسی ، نسبت به طرح ایرادات شکلی و ماهوی خویش استناد نمائید . ایراد شکلی این است که با توجه به درج شرط داوری و لزوم مراجعه به داور در مواقع بروز اختلاف ، محاکم دادگستری قبل از رجوع به داور ، صالح به رسیدگی در اصل دعوی نخواهند بود و دعوی محکوم به رد است . در دفاع ماهوی نیز میبایست به قصور اولیه پیمانکار مبنی بر عدم پیگیری نوع کاربری ملک مورد قرارداد و اینکه آیا ملک قابلیت احداث ساختمان دارد یا خیر اشاره نمائید و حتما مستندات اطلاع پیمانکار از باغ بودن عرصه متنازع فیه را به محکمه ارائه نمایید.همچنان از این دفاع که مستندا به قواعد عمومی و عندالزوم خصوصی پیمان، پیمانکار ملزم به پیگیری امور مربوط به اخذ مجوزات لازم جهت شروع کار ساختمانی بوده است نیز غافل نشوید . احتمالا با قید این ایرادات ، دعوی پیمانکار محکوم به رد خواهد بود و حق شما در خصوص توقیف خودرو نامبرده و جبران خسارت قراردادی تان محفوظ خواهد ماند.