تقسیم نامساوی اموال بعد از فوت پدر را چگونه پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۸۴ #56082662

مادر بنده بعد از گذشت ۲۰ سال از فوت پدرش که مقدار زیادی املاک(زمین کشاوری + مسکونی و...) داشته فقط مقدار اندکی از زمین کشاورزی رو دریافت کرده اما برادرانش تقریبا همه املاک رو دریافت کردند و تمایلی به انحصار وراثت ندارند...(ادعای سند مالکیت هم دارند)....
چطور میشود جلوی این تقسیم ناعادلانه رو گرفت؟
مراحل قانونی آن چگونه است؟
(پدربزرگم ۸ فرزند داشت : ۴ پسر + ۴ دختر)

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا ایشان بایستی انحصار وراثت کنند و سپس تحریر و تقسیم ترکه نمایند مرجع قضائی بطور مساوی اموال را به نسبت سهم الارث هر شخص تقسیم میکند .

با سلام چنانچه عدلی مالکیت مرحوم در بزرگ تان را دارید می توانید درخواست انحصار وراثت و همچنین تقسیم ماترک مرحوم را در دادگاه محل وقوع اموال مطرح نمایید

سلام
چنانچه گواهی فوت متوفی و مشخصات سجلی و هویتی وراث را دارید می توانید خودتان گواهی انحصار وراثت اخذ و سپس دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم کنید.

سلام قبل از هر چیز باید اقدام به انحصار ورثه و متعاقبا تقاضای مهروموم ترکه را نمایید

با سلام
ابتدا انحصار وراثت و سپس تحریر ترکه اقدام کنید