آیا بعد اینکه خانم از دفترخانه اقدام به درخواست مهریه کند، فروش فرار از دین محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۵ #56076501

آیا بعد اینکه خانم از دفترخانه اقدام به درخواست مهریه کنه فروش اموال فرار به معامله محسوب میشه یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام فرارازدین پس ازصدور حکم قطعی می باشد.

سلام تا قبل از صدور حکم قطعی از دادگاه جرم فرار از دین محقق نمیباشد

درود
طبق رای وحدت رویه نیاز به صدور حکم قطعی محکومیت به دین است اما مهریه بر ذمه زوج دین است با صدور اجراییه و مطالبه به نظر بنده انتقال معامله به قصد فرار از دین است.

با احترام از زمان اقدام فروش هر اموالی فرار از دین محسوب خواهد شد

اقدام از طریق اجرای ثبت باعث می شود با صدور اجراییه زوج نتواند اموال خود را انتقال دهد و درصورت انتقال پس از صدور اجراییه فرار از دین محسوب می شود

خیر فرار از دین پس از صدور حکم قطعی است

خیر، تا پیش از صدور حکم قطعی این معاملات صوری و به قصد فرار از دین و باطل فرض نمیشوند، البته این به معنای عدم امکان طرح دعوی و صدور حکم به بطلان در صورت اثبات موضوع نیست.