هم در بدوی؛ هم تجدید نظر رای تایید شده؛ چنین رایی اصولا قابل فرجام خواهی می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۲ #56069791

با سلام خدمت وکلای گرامی
قرارداد فروش یک آپارتمان به دلیل غبن فاحش توسط قاضی در دادگاه بدوی فسخ شده
سپس در تجدید نظر خواهی عینا تایید شده
به تازگی طی ابلاغ در دیوان عالی توسط طرف مقابل مورد بررسی قرار گرفته
آیا با توجه به اینکه هم در بدوی هم تجدید نظر رای تایید شده چنین رایی اصولا قابل فرجام خواهی است
و تاثیری در قطعیت حکم دارد
در روند پرونده دیوان عالی نوشته شده :
دادخواست و ضمائم از حیث شرایط قانونی در حال بررسی است
۲-پرونده با علت طرح تعیین مرجع صلاحیت دار نسبت به خواسته های مطالبه خسارت و تایید فسخ قرارداد (مالی) در تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۶ ثبت گردید
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
خیر قابل فرجام خواهی نمی‌باشد
شاید از طریق اعاده ی دادرسی اقدام کرده باشند