مانع ملاقات با فرزندم میشوند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #56067203

سلام
چرا زمانی که سه بار کلانتری گزارش های اونا را نوشت و دادگاه خانواده گزارش ها را بردم هیچ کاری نکردند دستور دیگه ای صادر نکردند. در صورتی که مادر فرزند هرکاری دلش بخواد میکنه از توهین گرفته تا منع ملاقات قانون در برابرش تعظیم میکنه هیچی نمیگه. ولی من کاری کنم چیزی میگن.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ یک از والدین بدون ئدلیل موجه نمی توانند مانع ملاقات فرزند با والد دیگر شوند لذا می توانید دستور ملاقات بگیرید و یا اگر طلاق گرفته اید حق ملاقات ۴۸ ساعته داشته باشید با توجه به توافقات اگر همسرتون به شما توهین می کنند می توانید از ایشون شکایت نمایید.

شما می توانید در دادسرا به اتهام ممانعت از طفل شکایت کنید

سلام و وقت بخیر
هیچ یک از والدین بدون ئدلیل موجه نمی توانند مانع ملاقات فرزند با والد دیگر شوند لذا می توانید دستور ملاقات بگیرید و یا اگر طلاق گرفته اید حق ملاقات ۴۸ ساعته داشته باشید با توجه به توافقات اگر همسرتون به شما توهین می کنند می توانید از ایشون شکایت نمایید.