ایا مشاور املاک خلافی انجام داده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹۴ #56063097

با سلام واحترام
چندی پیش به علت نیاز شدید به پول مجبور شدم به اشخاصی که پول سودی میدهند رجوع کنم..
وتوسط شخص مشاور املاکی معرفی شدم به شخصی
به شرایط انها تن دهم وشصت میلیون دریافت نمودم
وعلاوه بر چک بر دوبرابر مبلغ ،منزل مسکونی را بدون ارزیابی ومتراژ به مبلغ ۲۰۰میلیون در بنگاهی که معرفم بود قلنامه صوری نمودم و۶۰میلیون چک گرفتم وبه صورت صوری نوشت ۱۴۰میلیون پول دستی دریافت کرد ..
حالا من پول وسودش اماده کردم ولی قولنامه را پس نمیدهد.. منزلم به شخصی دیگر فروخته است..
ومیگوید خانه مال منه
در صورتی که متراژ وقیمت واقعی ان نیست که در قولنامه ذکر شده وخیلی فرقه.. کل مبلغ ۶۰میلیون دریافت کردم..
در ضمن خونه سند نداره در بنیاد وشهرداری به نام منه ووکالتی نیز ندادم
سوال ایا پول دستی را قانون قبول میکنه؟
چطوری من خونم که دومیلیارد ارزشه پس بگیرم؟
ممنون از اساتید محترم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، عنایت داشته باشید با این تفاسیر ،عمل مشاور املاک معاونت در ربا بوده و چنانچه ربوی بودن معامله مشخص گردد، سبب ابطال خواهد شد.

با درود عمل بنگاه دار بنظر معاونت در ربا است

مشاور املاک معاونت در جرم ربا داشته است .

با سلام شما میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قصایی شکایت کیفری تحت عنوان ربا را ثبت کنید و سپس به استناد آن دادخواست ابطال معامله را بدهید و مشاور املاک معاونت در جرم ربا را داشته اند .

با سلام
علاوه بر عمل ربا که جرم محسوب می شود و با اثبات موضوع می توانید معامله خونه رو ابطال کنید، با عنوان کلاهبرداری نیز می توانید شکایت کنید

ایشون معاونت در جرم ربا رو داشتن

درود بر شما . در این مورد املاک و ربا دهنده هر دو مجرم هستند و معامله ربوی بوده است